PUBLIKUM på Digitaliseringsmessen17

Den 29. september bliver dørene slået op for Danmarks største messe om offentlig digitalisering - Digitaliseringmessen17.

Messen henvender sig til offentlige politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for digitalisering og IT.

Messen stiller skarpt på kommunernes digitale muligheder – nu og i fremtiden. Messen bygger bro mellem kommuner, udviklere, leverandører, offentlige partnere og projektholdere.

Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver deltagerne en totaloplevelse.

Digitaliseringsmessen17 finder sted i Odense Congress Center. Dørene åbner kl. 09.00, hvor der serveres morgenmad og messen åbnes officielt kl. 10.00 og varer til kl. 16.30, hvor der serveres en let anretning. Messeområdet lukkes helt kl. 19:00. 

Du kan se udstillerlisten her

Prisen for at deltage er 900 kr. eks. moms. Deltagerbetalingen dækker fuld forplejning og kaffe i løbet af dagen. Den forholdsvis lave deltagerbetaling, gør det muligt for alle, der beskæftiger sig med digitalisering og it, at deltage.

Kort om messen

Digitaliseringsmessen er en messe i klassisk forstand, og skal ikke forveksles med en konference. Messeformen er valgt for at understøtte videndeling, netværk og gensidig inspiration mellem kommunerne, leverandører og offentlige digitaliseringsprojekter

Kombit logo Digitaliseringsstyrelsen logo Atea Logo Biometric Solutions/Frontdesk Logo EG logo PwC logo Visma logo Deloitte logo