30.SEP.21.

ODENSE CONGRESS CENTER

Praktisk information

Digitaliseringsmessen21 finder sted i Odense Congress Center torsdag d. 30. september 2021. Dørene åbner kl. 09.00, hvor der serveres morgenmad og messen åbnes officielt kl. 10.00 . Messen varer til kl. 16.30, hvor der serveres en let anretning.

Vi gør opmærksom på, at adgang til messen foregår via Indgang Nord. Klik her for at se områdetegning, hvor indgang Nord er markeret 

Messen henvender sig til offentlige politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for digitalisering og IT. Prisen for at deltage er 975 kr. eks. moms. Deltagerbetalingen dækker fuld forplejning, vand og kaffe i løbet af dagen. Den forholdsvis lave deltagerbetaling, gør det muligt for alle, der beskæftiger sig med digitalisering og it, at deltage.

Er du leverandør, kan du kun få adgang til Digitaliseringsmessen, hvis du udstiller. Du kan booke en stand via linket på forsiden. 

Arrangøroplysninger

KL - messearrangør

KL er en interesse- og medlemsorganisation for de 98 kommuner i Danmark. Alle danske kommuner er medlem af KL. Læs mere på www.kl.dk.

Borgerservice Danmark - medarrangør

Borgerservice Danmarks formål er at medvirke til udvikling og effektivisering af kommunernes borgerservice. Medlemmerne er personer med ledelsesansvar for kommunal borgerbetjening. Læs mere på www.borgerservicedanmark.dk.

KITA - medarrangør

KITA (Kommunale IT- og Digitaliseringsansvarlige) er en politisk og faglig uafhængig forening for de kommunale it-chefer. Foreningens formål er at fremme videndeling og digitaliseringen i det offentlige Danmark. Læs mere på www.itchefer.dk.

Kontaktoplysninger - Messesekretariatet

Konsulent Mads Bechgaard, mads@digitaliseringsmessen.dk, 2835 6467.

Konsulent Vitus Bagge Nielsen, vitus@digitaliseringsmessen.dk, 2835 6466.

Katalogansvarlig Louise Andersen, louise@digitaliseringsmessen.dk, 3190 1155.

________________________________________

Pressekontakt

KL - Projektleder Frederikke Weien Jensen , frwj@kl.dk, 3370 3301 

STED

Digitaliseringsmessen / Odense Congres Center

Ørbækvej 350, Indgang Nord

5220 Odense SØ

TID

30. september 2021 kl. 9.00-16.30

TRANSPORT

Odense Congress Center ligger placeret i Odense - midt i landet. Med kun 5 minutters kørsel fra motorvejen og 15 minutters kørsel fra Odense Banegård er det nemt og hurtigt at komme til og fra.

Parkering

Det er gratis at parkere på området rundt om OCC, og der er over 1.500 parkeringspladser. Klik på dette link for at se en tegning over parkeringsmuligheder.

Taxi

Turen fra centrum (Odense Banegård Center) til Odense Congress Center varer ca. 15 minutter.

Telefonnummeret på til Taxa Fyn er 66 15 44 15

Bus

Busserne 81 og 83 kører til Odense Congress Center - begge holder ved busholdeplads "E" ved banegården.

Hotel

Hotel Odense ligge ved siden af messecenteret og et udmærket valg hvis du ønsker at overnatte tæt på messen. Klik på dette link  for at booke dit værelse online.

Du kan også overnatte på det nybyggede Hotel Odeon i hvertet af Odense. Klik her for at komme til hjemmesiden.

Arrangeret af

Alliancepartnere

Følg med

Lukket for standsalg

Der er lukket for standsalg på årets Digitaliseringsmesse. For yderliger info kontakt mads@digitaliseringsmessen.dk, tlf: 2835 6467.

Standsalg i Hal ! er åbent

Så er der åbenet for salg af standsalg i messens Hal A.

Hal A er den mindste hal på messen, men tiltrækker stadig mange mennesker, da den ud over normale stande også indeholder KOMBITs scene, Borgerservice Danmark, Kit@, 2 Alliancepartnere samt et hyggeligt cafe-område med servering af forfriskninger.

Standsalg i Hal C er åbent

Så er det muligt at bookee stand til årets Digitaliseringsmesse. Der er åbent for booking i Hal C. Booking i Hal A åbner senere i løbet af foråret.

Standsalg åbner d. 22. april kl. 10:00

Standsalg til årets messe åbner d. 22. april 2021 kl. 10:00. Som altid gælder "først-til-mølle"-princippet, så vær klar, hvis du vil have en god placering.

Digitaliseringsmessen21

Digitaliseringsmessen21 afholdes torsdag d. 30. september 2021 på Odense Congress Center.

Digitaliseringsmessen20 er omlagt

Grundet Covid-19 er Digitaliseringsmessen20 omlagt og vil ikke foregå i OCC som planlagt den 2. december 2020. 

Vi er nu i fuld gang med at se på hvordan, vi kan omlægge messen til et virtuelt arrangement senere på året. 

Vi vil vende tilbage med flere detaljer snarest muligt.

Digitaliseringsmessen20 er udskudt til d. 2. december

Grundet den ekstraordinære Covid-19-situation er Digitaliseringsmessen rykket til ondsag d. 2. december. Alle udstillere og deltagere får direkte besked pr. mail. 

Information om Covid-19

Digitaliseringsmessens hjemmeside er opdateret med en side om Covid-19. Vi håber at alle Alliancepartnere, Udstillere og publikum vil læse informationerne på siden, så vi kan være med til at sikre en god og tryg oplevelse for alle.

Standsalg til Digitaliseringsmessen20 åbner 26. februar 2020

Onsdag d. 26. februar kl. 10:00 åbner salget af stande til årets Digitaliseringsmesse her på siden. Som altid gælder det om at være hurtig, hvis man vil kunne vælge sin  egen placering, for der bookes  efter "først-til-mølle"-princippet.