03.OKT.19.

ODENSE CONGRESS CENTER

Praktisk information

Digitaliseringsmessen19 finder sted i Odense Congress Center. Dørene åbner kl. 09.00, hvor der serveres morgenmad og messen åbnes officielt kl. 10.00 . Messen varer til kl. 16.30, hvor der serveres en let anretning.

Vi gør opmærksom på, at adgang til messen foregår via Indgang Nord. Klik her for at se områdetegning, hvor indgang Nord er markeret 

Messen henvender sig til offentlige politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for digitalisering og IT. Prisen for at deltage er 900 kr. eks. moms. Deltagerbetalingen dækker fuld forplejning, vand og kaffe i løbet af dagen. Den forholdsvis lave deltagerbetaling, gør det muligt for alle, der beskæftiger sig med digitalisering og it, at deltage.

Er du leverandør, kan du kun få adgang til Digitaliseringsmessen, hvis du udstiller. Du kan booke en stand via linket på forsiden. 

Arrangøroplysninger

KL - messearrangør

KL er en interesse- og medlemsorganisation for de 98 kommuner i Danmark. Alle danske kommuner er medlem af KL. Læs mere på www.kl.dk.

Borgerservice Danmark - medarrangør

Borgerservice Danmarks formål er at medvirke til udvikling og effektivisering af kommunernes borgerservice. Medlemmerne er personer med ledelsesansvar for kommunal borgerbetjening. Læs mere på www.borgerservicedanmark.dk.

KIT@ - medarrangør

KIT@ (foreningen af kommunale IT-ansvarlige) er en politisk og faglig uafhængig forening for de kommunale it-chefer. Foreningens formål er at fremme videndeling og digitaliseringen i det offentlige Danmark. Læs mere på www.itchefer.dk.

Kontaktoplysninger - Messesekretariatet

Konsulent Mads Bechgaard, mads@digitaliseringsmessen.dk, 2835 6467.

Konsulent Vitus Bagge Nielsen, vitus@digitaliseringsmessen.dk, 2835 6466.

Katalogansvarlig Louise Andersen, louise@digitaliseringsmessen.dk, 3190 1155.

________________________________________

Pressekontakt

KL - Projektleder Magnus Rein Alkil, mga@kl.dk, 3370 3102 

Klik her for at hente Brand Pack for Digitaliseringsmessen - zip-fil med logo i forskellige versioner

STED

Digitaliseringsmessen / Odense Congres Center

Ørbækvej 350, Indgang Nord

5220 Odense SØ

TID

3. oktober 2019 kl. 9.00-16.30

TRANSPORT

Odense Congress Center ligger placeret i Odense - midt i landet. Med kun 5 minutters kørsel fra motorvejen og 15 minutters kørsel fra Odense Banegård er det nemt og hurtigt at komme til og fra.

Parkering

Det er gratis at parkere på området rundt om OCC, og der er over 1.500 parkeringspladser. Klik på dette link for at se en tegning over parkeringsmuligheder.

Taxi

Turen fra centrum (Odense Banegård Center) til Odense Congress Center varer ca. 15 minutter.

Telefonnummeret på til Taxa Fyn er 66 15 44 15

Bus

Busserne 81 og 83 kører til Odense Congress Center - begge holder ved busholdeplads "E" ved banegården.

Hotel

Hotel Odense ligge ved siden af messecenteret og et udmærket valg hvis du ønsker at overnatte tæt på messen. Klik på dette link  for at booke dit værelse online.

Du kan også overnatte på det nybyggede Hotel Odeon i hvertet af Odense. Klik her for at komme til hjemmesiden.

Arrangeret af

Alliancepartnere

Følg med

Vi advarer igen mod Inter Fairs

Digitaliseringsmessen har ingen relation til Inter Fairs eller International Fairs Directory, og vi kommunikere altid på dansk med mindre udstillere eller publikum specifikt beder om at få tilsendt noget på engelsk.

Salg af stande åbner d. 26. februar kl. 10:00

Salg af stande åbner her på siden d. 26. februar kl. 10:00. Her vil du kunne både kunne købe stand til årets Digitaliseringsmesse d. 3. oktober samt til Digitaliseringsmessen for erhvervslivet, som afholdes i samme lokalet dagen efter d. 4. oktober.