30.SEP.21.

ODENSE CONGRESS CENTER

Om Digitaliseringsmessen

Velfærden skal udvikles og tilpasses borgernes skiftende præferencer og fortsatte krav om bedre velfærd for færre penge. Ny teknologi og digitalisering kan bidrage til kommunernes velfærdsudvikling og opgaveløsning.

Digitalisering er et hot emne på offentlige lederes strategiske agenda, og der er en udbredt erkendelse af, at digitale initiativer kan optimere og udvikle offentlige organisationers opgaveløsning markant.  Alle kommuner anvender i dag digitale løsninger i administrationen og borgerbetjeningen. Samtidig oplever kommunale chefer, ledere og medarbejdere et behov for at blive klædt bedre på for at kunne udnytte digitalisering til at skabe en mere effektiv kommunal forvaltning og bedre borgerservice. De efterspørger en viden om aktuelle private og offentlige it-løsninger og -projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

Digitaliseringsmessen21 understøtter KL's innovationsdagsorden og understøtter kommunernes arbejde med radikal innovation på tværs af fagforvaltningerne i kommunerne.

Digitaliseringsmesse, ikke konference

Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering som tiltrækker deltagere fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KITA. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

Digitaliseringsmessen er en éndags messe for politikere, kommunale chefer, ledere og medarbejdere, hvor udbydere af software, hardware og konsulentydelser kan præsentere deres løsninger på messestande. På standområdet kan deltagerne opnå indblik i løsninger og muligheder, mens de tilstødende scener og lokaler giver mulighed for at gå mere i dybden med emner som eksempelvis tekniske spørgsmål, it-strategiske overvejelser, ledelsesmæssige udfordringer mm.

Messeformen er valgt for at sikre, at fokus bliver holdt på det praksisnære. Med denne messe er ønsket fra arrangørerne at nå en bred målgruppe. Dette understøttes ved at give deltagerne mulighed for at se og røre ved produkterne og prøve tingene i praksis. Det primære fokus for messens indhold er således, at standområdet bliver levende og inspirerende.

Klik her for at hente en emailsignatur til messen (jpg)

Klik her for at hente en logopakke for digitaliseringsmessen (zip-fil)

Bannere til email-signatur

Her kan du downloade bannere som kan bruges i din email-signatur. For at downloade, højreklik på banneret og vælg "Gem som".

Banner 210x210

/res/artimg/4/6/164/0-IPRkJX_300_250.jpg

/res/artimg/4/6/164/0-ge637c_580_135.jpg

/res/artimg/4/6/164/0-eBcdcg_1245_200.jpg

Arrangeret af

Alliancepartnere

Følg med

Lukket for standsalg

Der er lukket for standsalg på årets Digitaliseringsmesse. For yderliger info kontakt mads@digitaliseringsmessen.dk, tlf: 2835 6467.

Standsalg i Hal ! er åbent

Så er der åbenet for salg af standsalg i messens Hal A.

Hal A er den mindste hal på messen, men tiltrækker stadig mange mennesker, da den ud over normale stande også indeholder KOMBITs scene, Borgerservice Danmark, Kit@, 2 Alliancepartnere samt et hyggeligt cafe-område med servering af forfriskninger.

Standsalg i Hal C er åbent

Så er det muligt at bookee stand til årets Digitaliseringsmesse. Der er åbent for booking i Hal C. Booking i Hal A åbner senere i løbet af foråret.

Standsalg åbner d. 22. april kl. 10:00

Standsalg til årets messe åbner d. 22. april 2021 kl. 10:00. Som altid gælder "først-til-mølle"-princippet, så vær klar, hvis du vil have en god placering.

Digitaliseringsmessen21

Digitaliseringsmessen21 afholdes torsdag d. 30. september 2021 på Odense Congress Center.

Digitaliseringsmessen20 er omlagt

Grundet Covid-19 er Digitaliseringsmessen20 omlagt og vil ikke foregå i OCC som planlagt den 2. december 2020. 

Vi er nu i fuld gang med at se på hvordan, vi kan omlægge messen til et virtuelt arrangement senere på året. 

Vi vil vende tilbage med flere detaljer snarest muligt.

Digitaliseringsmessen20 er udskudt til d. 2. december

Grundet den ekstraordinære Covid-19-situation er Digitaliseringsmessen rykket til ondsag d. 2. december. Alle udstillere og deltagere får direkte besked pr. mail. 

Information om Covid-19

Digitaliseringsmessens hjemmeside er opdateret med en side om Covid-19. Vi håber at alle Alliancepartnere, Udstillere og publikum vil læse informationerne på siden, så vi kan være med til at sikre en god og tryg oplevelse for alle.

Standsalg til Digitaliseringsmessen20 åbner 26. februar 2020

Onsdag d. 26. februar kl. 10:00 åbner salget af stande til årets Digitaliseringsmesse her på siden. Som altid gælder det om at være hurtig, hvis man vil kunne vælge sin  egen placering, for der bookes  efter "først-til-mølle"-princippet.