27.SEP.18.

ODENSE CONGRESS CENTER

KL afholder Guidede Ture på Digitaliseringsmessen18

De Guidede Ture var en stor succes på sidste års Digitaliseringsmesse, hvor der var rekord stor deltagelse fra både leverandører og kommunale gæster på messen.

Materialer fra de Guidede Ture:
Du har mulighed for at tilgå og downloade en lang række af præsentationerne fra de forskellige Guidede Ture her på siden ved at klikke dig ind på den tur, som du deltog i, og hente præsentationerne. Findes den præsentation, som du ønsker at se, ikke i vores samling, så skal du kontakte leverandøren direkte, da det ikke er alle leverandører, der har valgt at benytte tilbuddet om at lægge deres præsentation op her på siden.

Konceptet for de Guidede Ture:

KL har siden 2015 arrangeret Guidede Ture på Digitaliseringsmessen. Hvert år udbydes 10 - 12 Guidede Ture med forskellige temaer inden for digitalisering i det offentlige. På hver tur er der 4-6 leverandører, som præsenterer et produkt eller en service, der passer ind i turens overordnede tema. KL's turguider følger deltagerne rundt og sikrer at holdene overholder tiden og får besøgt alle aftalte leverandører. Når et hold deltagere kommer forbi en stand, er der en 5 minutters præsentation af leverandørerne efterfulgt af et par minutter til spørgsmål. En guidet tur tager mellem 30 og 45 minutter afhængigt af, hvor mange leverandører der er på turen.

Tilmeldingen til De Guidede Ture gælder efter først-til-mølle-princippet og foregår ved, at man tilmelder sig de ture, som man har lyst til. Bemærk dog, at der er forskellige starttidspunkter, samt at nogle ture afgår 2 gange.

Plan for Ture

Tur 1: Kunstig intelligens, Big Data og robotter

På denne guidede får du indblik i, hvordan kunstig intelligens, big data og robotter vil forandre det fremtidige arbejdsmarked, sundhedssystem og undervisning. Du bliver bl.a. introduceret til hvordan algoritmer kan hjælpe med ansættelsesprocessen og borgerservice, hvordan efteruddannelse kan individualiseres, ældreplejen effektiviseres eller hvordan undervisning og udvikling i folkeskolen kan tilpasses og følges på helt nye måder.

Materiale

 Tur 1: Kunstig intelligens, Big Data og robotter

Tur 2: Internet of things og Smart City

På denne guidede tur får du indblik i hvad Internet of Things (IoT) kan tilbyde af hjælp til løsning af kommunal by-vedligeholdelse, forudsige helbredsproblemer hos ældre på et tidligt stadie eller forbedre læringsmiljøet i folkeskolen. IoT kan vha. sensorer, der er knyttet til internettet, øge bevidstheden om, hvornår behovet for at en kommunal ansat er tilstede og derigennem effektivisere store dele af det daglige arbejde. Dette vil udvikle mulighederne for at arbejde med Smart City, der har potentiale til at blive en stor gevinst for kommuner.

Materiale

 Tur 2: Internet of Things & Smart City

Tur 3: Data, privatliv og sikkerhed

På denne guidede tur bliver du indført i, hvilke tiltag der er mulige for at imødekomme privatlivs- og datasikkerhed i kommunen. Digitalisering er effektivt for meget, men indeholder også visse risici. På denne tur kan man høre mere om hvad der er af løsninger til at imødekomme informationssikkerhed, og at finde en god ligevægt mellem udnyttelse af offentlig data, beskyttelsen af data og borgeres tillid til den offentlige forvaltnings håndtering af disse.

Materiale

 Tur 3b: Data, Privatliv, Transparens & Sikkerhed

Tur 4: Brugervenlighed og sammenhængende services på tværs

På denne guidede tur får du indblik i, hvad leverandørerne kan tilbyde ift. den fælleskommunale handlingsplan om at skabe bedre brugeroplevelser og sammenhæng i digitale løsninger. Hør bl.a. om, hvordan man skaber brugervenlige og tilgængelige digitale løsninger f.eks. ved at bruge UX (user experience) og service design m.m.

Materiale

 Tur 4a: Brugervenlige og sammenhængende services på tværs

Tur 5: ESDH

På denne guidede tur kan du høre om det, at dele og udstille viden på tværs af kommunens forvaltninger. Hør bl.a. om fagsystemer, der understøtter workflows og tilgængelighed, som kan integreres til KOMBIT's SAPA-løsning, og som kan skabe procesoptimering og gevinstrealiseringer.

Materiale

 Tur 5: ESDH

Tur 6: Bedre og mere sammenhængende digital velfærd på social og sundhedsområdet

På denne guidede tur får du indsigt i, hvordan den digitale velfærd på social- og sundhedsområdet forbedres og gøres mere sammenhængende. Hør bl.a. om, hvordan man styrker borgernes selvhjulpenhed, hvordan VR-teknologi kan øge livskvaliteten for borgere med alzheimers, hvordan man skaber sammenhæng i et telemedicinsk forløb, og hvordan man skaber digital understøttelse af tværsektoriel kommunikation.

Tur 7: Digital understøttelse af læring og undervisning

På denne guidede tur får du indsigt i digitalisering på skoleområdet. Hør bl.a. om, hvordan man styrker it-infrastrukturen, hvordan e-learning kan understøtte undervisningen, hvordan man styrer skolens digitale enheder, og hvordan it kan bruges til kompetenceudvikling hos skolens medarbejdere.

Materiale

 Tur 7: Digital understøttelse af læring og undervisning

Tur 8: Effektiv anvendelse af kommunernes rammearkitektur

På denne guidede tur får du indsigt i lokal realisering og implementering af kommunernes rammearkitektur. Hør bl.a. om integration til KOMBIT's støttesystemer, hvordan man skaber adgangsstyring i den fælleskommunale rammearkitektur, hvordan man kan sende dokumenter til print via serviceplatformen, og hvordan man kan udveksledata mellem systemer med MOX-agenter.

Materiale

 Tur 8: Effektiv anvendelse af kommunernes rammearkitektur

Tur 9: Borgerbetjening 3.0

På denne guidede tur får du indsigt i, hvordan man digitaliserer borgerbetjening med udgangspunkt i selvbetjening og brugerinddragelse. Hør bl.a. om, hvordan man arbejder med adgang til egne data, hvordan man automatiserer af dokument- og dataindsamling, og hvordan man skaber nemme borgerindgange på hjemmesider.

Materiale

 Tur 9: Borgerbetjening 3.0

Tur 10: Cloud Computing i myndigheder

På denne guidede tur får du indsigt i at anvende cloudløsninger i offentlige myndigheder. Hør bl.a. om, hvordan man integrerer cloudløsninger med den fælleskommunale rammearkitektur, hvordan cloudløsninger kan bruges til datavalidering, hvordan man kan lette adgangen til digital post, og hvordan man anvender cloudløsninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen.

Materiale

 Tur 10: cloud Computing.zip

Tur 11: Blockchain

På denne Guidede Tur kan du høre om perspektiverne og mulighederne, som Blockchain-teknologien indeholder. Blockchain er en teknologi, der endnu ikke har vundet indpas i kommunerne. Formålet er derfor at give inspiration til, hvordan teknologien kan være relevant for den kommunale sektor, på baggrund af leverandører med erfaring inden for udarbejdelse af blockchain-løsninger.

Alliancepartnere

Følg med

Muligt at tilmelde sig i døren

Det er muligt at tilmelde sig som publikum i døren, hvis du er offentligt ansat. Når du møder op på messen skal du blot henvende dig i Messesekretariatet, hvor vi vil registrere dig. Husk EAN nummer til fakturering.

Du kan nu sammensætte dit personlige program

Her på hjemmesiden kan du nu sammensætte dit personlige program. Klik på stjerneikonet ud for en udstiller eller et programpunkt, indtast din mailadresse, og så kan du genfinde programmet på din telefon eller computer under punktet "Dine Favoritter" ved at indtaste din mailadresse igen.

Alt udsolgt på årets messe

Alle standpladser på årets Digitaliseringsmesse er nu solgt. Hvis du ønsker at komme på venteliste til dette års messe, eller at blive kontaktet når salg til næste års messe begynder, så send en mail til msg@kl.dk.

Vi glæder os til en god messe.

Tilmeldingen til De Guidede Ture er åben

Tilmeldingen til De Guidede Ture på Digitaliseringsmessen18 er nu åben! Du kan som messedeltager komme med på 10 forskellige ture med spændende temaer. Der er begrænsede pladser på De Guidede Ture, der tildeles efter først-til-mølle-princippet. Læs mere og tilmeld dig De Guidede Ture her

Hal C er udsolgt. Få pladser i Hal A

Hal C på årets Digitaliseringsmesse er nu helt udsolgt, og der er kun få stande tilbage i Hal A. Vi opfordre således til, at man skynder sig at booke, hvis man vil udstille på årets messe.

Digitaliseringsmessen sætter fokus på ”startup”-virksomheder

Digitaliseringsmessen tilbyder startup-virksomheder, der er i gang med at etablere sig, en lille udstillingsstand. Læs mere via dette link…

Standsalg i Hal A er nu åben

Det er nu muligt at købe standplads i Hal A til årets Digitaliseringsmesse.

Du kan oprette dig som bruger og booke via dette link.

Tegning af Hal A er tilgængelig

Salget af stande i Hal A åbner d. 30. maj kl. 10:00, og du kan allerede se en tegning over Hal A her på siden. Tegningen finder du via dette link

Standsalg i Hal A åbner onsdag d. 30. maj. kl. 10:00

Standsalg i Hal C er nu næsten udsolgt, og der åbnes for standsalg i Hal A onsdag d. 30. maj. kl. 10:00.

Standplanen bliver offentliggjort her på siden et par dage før.

Standpriser er nu offentliggjort

Prisen for at udstille på årets Digitaliseringsmesse er nu offentliggjort her på siden. Der er tale om meget begrænsede prisstigninger sammenlignet med sidste år.

Klik på dette link for at komme direkte til bookingsiden, hvor du kan se årets priser. Husk at vi åbner for salg af stande i hal C mandag d. 12-03-18 kl. 10:00.

Standsalg i Hal C åbner d. 12-03-18 kl. 10.00

Digitaliseringsmessen har de sidste år været afholdt i Hal A og B men flyttes i år til Hal C og A. Det betyder bedre adgangsforhold for både publikum og udstillere og messen får et helt nyt indgangsparti. Klik her for at se standtegningen over Hal C

Velkommen til Digitaliseringsmessens nye hjemmeside

Digitaliseringsmessen afholdes i 2018 for tiende gang, og i den forbindelse er messen og messens hjemmeside blevet re-designet. Vi byder således velkommen til messens nye hjemmeside, som vi håber publikum og udstillere vil tage godt imod.

Her på siden kan du bl.a. finde baggrundsmateriale for messen, praktiske informationer, sceneprogrammer samt udstillerlister (opdateres løbende) og du kan tilmelde dig som udstiller eller publikum direkte fra forsiden.  

God fornøjelse med hjemmesiden. Vi håber at se dig på Digitaliseringsmessen