Udstillerliste

Her kan du se udstillerne på årets messe. Listen bliver løbende opdateret med nye udstillere samt deres informationer.

Udstillere Digitaliseringsmessen23

Stand: A07

A-2

A-2 er en konsulentvirksomhed etableret i 2001. Vi har 40+ ansatte fordelt på vores kontorer i København og Aarhus.

​Hos A-2 har vi fokus på konsulentydelser til offentlige og private kunder indenfor

- Operations,
- Offentlige styring og administration,
- Udbud og Contract Management,
- IT-Management.

Stand: B30

Add-On Products

Vi hjælper dig og dine medarbejdere med at finde og booke de bedste arbejdspladser, mødelokaler og andre ressourcer til jeres behov. Det kan både være fleksible arbejdsstationer, mødelokaler og konferencerum, parkeringspladser, AV-udstyr og mere. Vores løsninger gør det også nemt at håndtere alt vigtigt omkring husets besøgende og bestille forplejning – eller andet, du har brug for.

Vores software inkluderer håndtering og booking af bl.a. fleksible arbejdspladser og digitale skilte samt en række andre serviceydelser, der alle let integreres med Microsoft Outlook® og Microsoft 365. Vores moderne softwareløsninger er designet til at spare tid og ressourcer.

Vi tilbyder også løsninger med integration af sensorer til arbejdspladsen og mulighed for at tilknytte analyseværktøjer, så I nemt kan skaffe jer overblik over jeres data, der kan hjælpe med at optimere arbejdspladsen.

Det skal være nemt at finde de rigtige lokaler, borde, parkeringspladser m.m. - med de rigtige faciliteter og services - og det får du og dine medarbejdere med Add-On Products.

Stand: B11

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) is the world’s most comprehensive and broadly adopted cloud, offering over 200 fully featured services from data centers globally. Millions of customers—including the fastest-growing startups, largest enterprises, and leading government agencies—are using AWS to lower costs, become more agile, and innovate faster.

Stand: Kommer

Atea

Genanvendelse og genbrug af it-udstyr mindsker den forurening og ødelæggelse, der opstår, når jomfruelige materialer – som ædle metaller – udvindes fra jorden.​​

Dette gælder især for elektronik, som er verdens hurtigst voksende affaldsstrøm.​​

Den klart største Co2-besparelse, som en virksomhed kan opnå i sin it-anvendelse, er, at sikre en ordentlig aftale for returnering! Hele 43% af Co2-aftrykket kan reduceres, hvis jeres it-udstyr bliver genbrugt og genanvendt.​

Atea står for processen for returnering, genanvendelse og genbrug, så I når jeres bæredygtighedsmål og har styr på dokumentationen.​

Stand: Kommer

Atea A/S - Apple

Stand: F02

Økonomistyrelsen

Stand: D33

Bekey A/S

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Vi fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker og digital løsning.

Bekey giver plejepersonalet i kommunen nem og sikker digital adgang helt ind i borgernes hjem, uden behovet for fysiske nøgler – uanset om den låste dør er til en opgang, lejlighed eller et hus.

Med Bekey sparer kommunen al den tid og administration, der i dag bruges på at håndtere fysiske nøgler. Det giver grundlag for at optimere processer og anvende ressourcerne mere effektivt.

I stedet for at medarbejderne fx bruger tid på at lede efter den rigtige nøgle eller kører forgæves, fordi en nøgle mangler, kan den dyrebare tid bruges hos borgerne. Det letter hverdagen og fjerner en hyppig kilde til frustration og stress samt øger trygheden for den enkelte borger og minimerer risikoen for tricktyveri og indbrud.

Kun personer med et ærinde får adgang til opgang og lejlighed med Bekey. Det er altid muligt at spore præcis, hvem der har anvendt Bekey til at lukke sig ind og hvornår.

Bekey er installeret i hver anden låste opgang i Storkøbenhavn og der kommer hele tiden flere til. I 2022 faciliterede vi 15 millioner autoriserede døråbninger for mere end 50.000 brugere i Danmark og Norge. Bekey har hovedkontor i Søborg og ejes af North Media A/S.

Stand: S07

Biometric Solutions / FrontDesk

Biometric Solutions og FrontDesk er stolte af at være alliancepartnere igen i år på Digitaliseringsmessen.

Biometric Solutions er dedikeret til at levere markedets mest komplette og integrerede pas-/kørekortløsning til Borgerservice, og vi er stolte over, at 65 kommuner har valgt os som deres foretrukne leverandør. Vores uafbrudte kundeforhold bekræfter vores vedholdende fokus på kvalitet, pålidelighed og ekspertise inden for borgerservice og biometriske løsninger.

Mens BioSag (overbyggelsen af vores pas og kørekortsoftware) forberedes til lancering senere på året, er Biometric Go (vores mobile enhed til biometriske fotooptag) allerede blevet implementeret i udvalgte kommuner i løbet af højsæsonen. På vores stand vil du kunne opleve interaktive live-demoer af BioSag, Biometric Go, Biometric Vielse (sagsbehandling og selvbetjening) og Blanket. Vores erfarne team vil være tilgængeligt for at besvare spørgsmål, give vejledning og dele indsigt om vores løsninger og hvordan de kan anvendes i Borgerservice.

Over 70 kommuner i Danmark bruger FrontDesk – det intelligente kø- og aftalesystem til fremmøderegistrering i Borgerservice, Jobcenter, Sundhedshuse m.m. Vil du opleve hvordan vi anvender en AI voicebot til at forbedre tilgængeligheden i kommunerne? Høre om de nye integrationer til Cura og Nexus i Sundhedshusene? Eller vide mere om vores modulkurser til alle brugere af FrontDesk? Så kom forbi vores stand.

Stand: G01

BoligPortal A/S

Stand: 1

Borgerservice Danmark

Stand: Kommer

Businessmann A/S

Stand: G05

Cabana Aps

Stand: B18

cBrain

cBrain er en softwarevirksomhed som understøtter digitalisering af sagsgange, forretnings- og vidensprocesser. Vores software leveres i form af F2, som er et standardsystem, og vores kunder er primært offentlige myndigheder.

Vi udvikler og implementerer F2, der gør det muligt at samle alle arbejdsprocesser og sikre en hurtigere og mere effektiv forvaltning. F2 kan konfigureres alt efter organisationens krav uanset om det gælder generiske eller mere komplekse fagprocesser. F2 leveres som et standardsystem med en fuldt integreret løsning. I forhold til andre produkter kan F2 derfor leveres hurtigere og med færre ressourcer, hvilket både giver en større effekt og øget brugertilfredshed. Samtidig gør standardsystemet det muligt at levere F2 som en cloud service.

Stand: F09

Clever Choice

Vi hjælper jer med at digitalisere og automatisere jeres processer og arbejdsgang inden for jeres organisation. Vores mål er, at I skaber nogle digitale løsninger, som hjælper jer med at øge medarbejdertilfredsheden og sikre effektivitet blandt jeres afdelinger. Med Clever Choice får I en leverandør, som har erfaring og kendskab til kommunernes hverdag, arbejdsopgaver og udfordringer.

Vi tilbyder forskellige produkter og løsninger, som understøtter digitalisering af jeres sagshåndtering, processer og arbejdsgang. Vi rådgiver og hjælper jer med at implementere IT & Enterprise Service Management løsninger, som kan bruges inden for flere afdelinger i organisationen såsom IT, HR, Facility Management osv. Vi kan hjælpe jer med at digitalisere en specifik afdeling eller samle flere af jeres afdelinger på tværs af organisation i en samlet løsning. Det er helt op til jer hvad I ønsker, da vi tilbyder løsninger, og på den måde er vi sikker på, at I får og har den rette løsning, som matcher jeres drømme, ambitioner og behov.

Stand: F14

COMM2IG

Stand: Kommer

Computas Danmark

Stand: C04

Conscia

Stand: B23

Contour Design A/S

Contour Design er markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomisk computerhardware.

Vores hovedprodukter er to-hånds musene RollerMouse, Unimouse, men vi tilbyder også keyboards, laptop risers og en Multimedia Controller. Repetitive belastningsskader og andre computerrelaterede skader kan undgås med bedre udstyr, større bevidsthed og forebyggelse. Contour Design's produkter er udviklet ikke kun for at lindre smerter, men også for at forebygge dem.

Vi har forpligtet os til at give kontorarbejdere over hele verden optimeret ergonomi. Vores indsats har resulteret i, at tusindvis af mennesker har forebygget og lindret unødvendige belastningsskader. At forbedre livet foran computeren for kontorarbejdere er vores hovedformål.

Vi inddrager menneskers forskelligheder, adfærd og vaner i et overlegent design. Ergonomi er ikke en enkeltstående løsning, men snarere en kombination af veldesignet udstyr med fokus på variation, fleksibilitet og gode vaner. Vores produkter tilbyder den højeste grad af effektiv ergonomi og design, der inspirerer til variation og sundere vaner for deres brugere.

Vi glæder os til at hilse på jer på vores stand!

Stand: D34

Dafolo A/S

Stand: F10

Dania Software A/S

Dania Software A/S leverer softwareløsninger til både det offentlige og private Danmark.
Løsningerne er markedsledende, og danner i dag en del af fundamentet for, hvordan vi arbejder med dokumentproduktion. Effektivisering af arbejdsgange og ressourcebesparelse i tid, gør det muligt for vores sagsbehandlere at bruge tid på det, som er vigtigt.

DynamicTemplate er det offentliges foretrukne skabelonløsning til Microsoft Office og 365, hvis du modtager Digital Post, så har du mødt DynamicTemplate.

Assist Pro er den foretrukne løsning, for tilgængelighed i dokumenter. Løsningen virker direkte i Microsoft Office og 365, og gør tilgængelighed og overholdelse af WCAG 2.1 til en leg. Med simpel visualisering og hurtige rettelser er alle brugere nu eksperter i tilgængelighed.

Stand: C13

Dataproces

Stand: B10

Datatilsynet

Datatilsynet er den centrale uafhængige myndighed, der fører tilsyn med, at reglerne om databeskyttelse bliver overholdt. Vi rådgiver og vejleder, behandler klager og gennemfører tilsyn hos myndigheder og virksomheder.

Og netop databeskyttelsesreglerne kom der dengang den 25. maj 2018 øget fokus på, da databeskyttelsesforordningen (også kendt som GDPR) fandt anvendelse.

I den forbindelse kom der også et større fokus på de forpligtelser myndigheder, virksomheder og andre dataansvarlige har, når det kommer til databeskyttelse – og dermed også et større behov for rådgivning og vejledning. Den rådgivning og vejledning er en af Datatilsynets kerneopgaver.

Har du spørgsmål til, hvad et besøg fra Datatilsynet egentlig indebærer, eller til sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med digitale løsninger? Eller har du brug for praktisk og anvendelig rådgivning i forhold til databeskyttelsesreglerne? Så kom forbi vores stand nr. 40 i hal C og få en snak med os.

Stand: B04

DecideAct

Stand: B34

Delegate A/S

Stand: B24

Dell

Stand: S02

Deloitte

Stand: B15

DEMAAN på vegne af ServiceNow

Stand: G09

DigiRehab A/S

I samarbejde:
Øget behov for pleje af ældre er en af kommuners store og voksende udfordringer. Derfor har HUGIN EXPERT udviklet HUGIN FiNDR, som er en softwareløsning, der kan hjælpe med at identificere de borgere, som er i højest risiko for indlæggelse. Formålet med FiNDR er at sikre den rette hjælp til den rette tid for at mindske risikoen for følgesygdomme og indlæggelser.
FiNDR gør brug af eksisterende data i form af SOSU’ernes fritekst-observationer til søgning og sortering af borgere fra højest til lavest risiko for indlæggelse og passer ind i de eksisterende arbejdsgange. Sygeplejersker gennemgår toppen af listen og beslutter hvilke borgere, som har brug for en ændret eller ekstra indsats. Læs mere om FiNDR her: https://www.huginfindr.dk

DigiRehab er digitalt understøttet trænings- og analyseredskab til seniorlivet ud fra 3 tilpassede områder: Prehab til det forebyggende område, med fokus på at undgå fald. Rehab til borgere i hjemmeplejen som modtager hjemmehjælp, og som over tid svækkes med deraf følgende behov for mere hjælp. Og til Care for beboere på plejecentre, som stadig har mulighed for at blive stærkere og få mere livskvalitet.
Systemet består af tre funktioner: Screening, Træningsprogrammer samt Statistik og analyse. Data fra mere end 14.000 gennemførte træningsforløb viser, at det umiddelbare plejebehov reduceres, i tillæg til at bremse udviklingen i hjemmeplejeydelser, da borgere bliver stærkere og igen selv er i stand til at klare nogle af hverdagens opgaver.

Stand: S03

Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen blev etableret i 2011 under Finansministeriet og fik den 15. december 2022 et nyt ministerium, Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet. Vores 350 medarbejdere arbejder hver dag for at digitalisere det offentlige Danmark.

Digitaliseringsstyrelsen står i spidsen for digitaliseringen af Danmark, der skal gøre hverdagen nemmere for borgere og virksomheder og hjælpe myndigheder med at levere en god offentlig service.

I 2023 har Digitaliseringsstyrelsen blandt andet fokus på at udvikle og implementere en tidssvarende digital infrastruktur og skabe større brugervenlighed og inklusion i den offentlige digitale sektor. Digitaliseringsstyrelsen arbejder endvidere for et mere digitalt erhvervsliv for at skabe vækst og gode konkurrencevilkår, herunder særligt for små og mellemstore virksomheder.

Stand: C16

Droids Agency

Stand: D10

EasyIQ A/S

Let arbejdsgangen for skole og dagtilbud – saml it-løsninger hos EasyIQ.
60 kommuner, 1200 uddannelsessteder samt 1100 dagtilbud har allerede valgt vores løsninger.

Kom forbi og få en snak om hvilke løsninger, der passer til jeres organisation.
Vi giver mulighed for demobruger eller pilotprojekter på relevante løsninger inden køb.

Vi leverer bl.a.:
• Meddelelsesbogen er tilpasses til den enkelte elev, så den indeholder relevante fokuspunkter ift. mestring og samtidig giver elev, hjemmet og ansatte et godt overblik fagligt, alsidigt og andet ift. eleven. Med smarte klik-besparende funktioner. Kan sættes i sammenspil med Classroom i Workspace og Teams i Microsoft 365, som så udgør jeres læringsplatform.

• SkolePortal læringsplatform med mulighed for planlægning, undervisning, evaluering og videndeling i et og samme værktøj.
Løsningen kan bruges direkte i Microsoft Teams i både app og webbrowser.

• IdP – Et login til det hele i direkte forlængelse af UNI-Loigin-boksen, som sørger for en adgangskode online og lokalt. Indeholder adgangskodeservice, NSIS Betydelig anmeldelse, integration til 2-faktor mm. Mere end 50 kommuner og 200 privatskoler benytter EasyIQ IdP dagligt.

• EasyIQ IDM er en fuldautomatisk bruger management-løsning til bl.a. opretholdelse, vedligeholdelse, synkronisering og nedlæggelse af elevernes konti med tilhørende rettigheder, hjemmedrev og password-synk på jeres server, som kører i sammenspil med EasyIQ Lokal IdP.

• Links widgets til Aula en skræddersyet linksamling til ansatte, elever og forældre differentieret på brugertyper, kommune, skoler, klasser og privat – den reducerer antallet af widgets i overblikket og kan samtidig tilpasses både ift. skoler og dagtilbud.

• Microsoft365 og Google Workspace
Fokusér på løsningernes indhold – vi sørger for teknik og opsætning uanset om I vælger Microsoft 365 eller Google Workspace til jeres organisation

• EasyIQ 2Faktor - Login og Step-up i Aula, Microsoft eller Google med en sikker og gennemtestet 2-faktorløsning.

• Kurser - kurser såvel indenfor vores egne løsninger og indenfor andre løsninger på markedet

Stand: C12

edgemo

Stand: F03

Edora A/S

Stand: S06

EG A/S

Stand: C03

Enversion A/S

Stand: E04

EPOS

EPOS designer, fremstiller og sælger avancerede lyd- og videoløsninger til forretningsfolk og gamere over hele verden.
Baseret på årtiers psykoakustisk forskning, designer EPOS lyd- og videoløsninger med unikke algoritmer og akustik, der giver de bedste betingelser for hjernen, hvilket gør det muligt for professionelle brugere at kommunikere og samarbejde effektivt med bedre koncentration og mindre energiforbrug.
EPOS, der ejes af den verdensledende høre- og lydteknologigruppe, Demant, og med hovedkontor i København, Danmark, bygger på mere end 115 års audioekspertise og opererer på et globalt marked med kontorer og partnere i mere end 60 lande.

Stand: F21

Evondos Group

Stand: C01

ExorLive

Værktøj for terapeuter
Skab kvalitetssikrede træningsprogrammer fra det store udvalg af øvelser i ExorLive Main. Øvelserne præsenteres med video og kan deles direkte til borgeren, eller til hjemmehjælpen, der skal vejlede borgeren.

Værktøj for hjemmeplejen
Gennem ExorLive Assistant får plejepersonalet nem adgang til træningsprogrammer fra terapeuten. Med video og billeder af øvelserne bliver det nemt for personalet at vejlede borgeren.

Vurdering af borgerens fysiske status
Hjemmeplejens personale kan registrere borgerens fysiske status i Assistant Plus gennem en simpel screening.

Automatisk tilpasset træningsprogram
På baggrund af screeningen laver Assistant Plus automatisk et kvalitetssikret og tilpasset træningsprogram efter borgerens funktionsevne.

Stand: Kommer

FlowIT A/S

Stand: F05

Formpipe Software A/S

Stand: F20

Foxway

Stand: D30

Fujitsu

Fujitsu er din lokale partner med global kapacitet og styrke

Som den 7. største it servicevirksomhed i verden spiller Fujitsu en central rolle i digitalisering og bæredygtig transformation af samfund og virksomheder i over 100 lande. I det danske samfund spiller Fujitsu også en vigtig rolle som it leverandør til den offentlige sektor heriblandt over halvdelen af landets kommuner.

I Fujitsu Danmark er vores primære fokus at hjælpe dig med at orkestrere og udvikle din virksomheds it miljø i det omfang, din virksomhed har behov for. Med både lokale og globale datacentre samt 124.000 eksperter, har vi kompetencerne til at hjælpe din virksomhed – særligt når det gælder hybrid it og cybersikkerhed. Læs mere herunder om, hvad vi kan tilbyde.

- Hybrid IT: https://www.fujitsu.com/dk/services/multi-cloud/hybrid-it/index.html

- SIEM as a Service: https://www.fujitsu.com/dk/services/security/offerings/siem-as-a-service-siemaas/index.html

- Zero Trust: https://www.fujitsu.com/dk/about/resources/localnews/feature-stories/zerotrust.html

- Guide til cybersikkerhed for 2023: https://www.fujitsu.com/dk/about/resources/localnews/articles/guidetocybersecurity.html

- Fujitsus SKI aftaler: https://www.fujitsu.com/dk/solutions/industry/public-sector/ski-aftaler/index.html

Stand: Kommer

Geokon A/S

Vejen til et bedre miljø - IT løsninger og udvikling inden for teknik- og miljøområdet

IT og miljø ligger i vores gener og er omdrejningspunktet i vores produktportefølje, som i dag blandt andet består af GeoEnviron løsningen. Vi er er en unik virksomhed, som både værner om vores kultur, medarbejdere og kunder.

I Geokon A/S tilbyder vi softwareudvikling, IT service og uddannelse til den offentlige og private sektor. Vi er blandt pionererne indenfor softwareudvikling i Danmark til miljø- og teknikforvaltning.

På nuværende tidspunkt leverer vi IT teknologi til op imod 70 % af de danske kommuner, staten, forsyningsvirksomheder samt en lang række miljømyndigheder i udlandet.

Stand: G07

Globe Systems A/S

Vi er Danmarks største og førende specialist inden for Headsets og Møderumsudstyr. Vi kan gøre en forskel for jer på indkøb, implementering, lagerstyring og support. Kontakt os og bliv inspireret af, hvordan vi arbejder.

Stand: F13

GN AUDIO

Danske Jabra er et af verdens førende brands indenfor lyd-, video- og samarbejdsløsninger – udviklet til at stille forbrugere og virksomheder endnu stærkere. Vi er stolte over at være en del af GN Group og dedikeret til at bringe folk tættere sammen. Jabra’s tekniske ekspertise viser vejen frem og bygger på 150 års banebrydende arbejde indenfor GN Group. Dette gør os i stand til at skabe integrerede løsninger til kundeservicecentre, kontorer og til samarbejde, som gør folks arbejde mere produktivt, uanset hvor de arbejder fra.

Stand: G04

Greenbyte Aps

Vi er glade for at være med igen og glæder os til at møde samarbejdspartnere, måske endda træffe nye bekendtskaber :)
I år ligger vi vægt på vores eget produkt Kalenda, som er alle de interne arbejdsgange i dagtilbud.

En leder i dagtilbud fortæller: ”Kalenda aflaster os – der er ingen tvivl om, at vi sparer tid ved at bruge det til planlægning” siger Tina Lauritsen

Fakta om Kalenda, alt i ét program:
Overblik via vagtplan og husets kalender.

✓ Lav hurtigt optimal grundplan efter medarbejdernormer (også årsnorm), samtidig med du har overblik over antal børnetimer og kontortid/Ø-tid/forberedelsetid.

✓ Kontaktoplysninger og skema på alle medarbejdere og vikarer; Kalenda ved præcis hvilken medarbejder eller vikar, der er ledig, på lige netop det tidspunkt du efterspørger.

✓ Sender forespørgsler og modtager automatisk SMS’er fra vikarer.

✓ Simpelt farvekodesystem, der giver overblik over note, behov og møder.

✓ Alle sammentællinger af vikartimer, medarbejderes sygdom, afspadsering, overarbejde, kursus osv. (Mulighed for integration til lønsystem, OPUS el. SD)

JA TAK – Alt online til dagtilbuddet! App eller web, du bestemmer.

Stand: F22

Gyldendal

Stand: S01

Hovedscenen

Stand: B03

InCare Systems

Stand: F12

INFOBA

Stand: Kommer

Innofactor A/S

Stand: C14

IntelligentCARE A/S

IntelligentCARE er en danskejet virksomhed, som tilbyder trådløse adgangs- og kaldesystemer, og med over 300.000 daglige brugere er vi en af Danmarks største. Vores trådløse kaldesystem er en 100% cloud løsning, der IKKE kræver installation af lange kabler og dyre servere.

𝗠𝗲𝗴𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗿𝗲 𝗲𝗻𝗱 𝗲𝘁 𝗸𝗮𝗹𝗱𝗲𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗺
IntelligentCARE er meget mere end et kaldesystem, og med vores IntelligentCARE Learning får brugere adgang til se og downloade IntelligentCARE materiale som:

· Vejledninger · Animationsfilm
· Animationsfilm · Guides
· Brugermanualer · Prislister.

Derudover tilbyder IntelligentCARE gratis undervisning og uddannelse til nye og eksisterende administratorer af IntelligentCARE flere gange om året. Dette sikrer, at IntelligentCARE brugere altid har opdateret viden og er godt rustede til at løfte opgaven. Som en del af IntelligentCARE-familien får I også mulighed for at deltage i vores ERFA-grupper. Et dynamisk fællesskab, hvor vi diskuterer nye produkter, ændringer og tilføjelser til IntelligentCAREs app og software.

Kom forbi IntelligentCAREs stand, og hør mere om hvordan IntelligentCARE sikrer trygge arbejdsgange både for medarbejdere og beboere

Stand: D12

IoT Fabrikken

Stand: A08

IST

Efter 3 minutter er dagens skema lagt!

Vikar Pro giver dig hurtigt og nemt et overblik over ledige vikarer. Via løsningens app kan du komme i kontakt med ledige vikarer og få styr på dagens skema. Du behøver ikke ringe rundt – Vikar Pro klarer det hele for dig på ganske få minutter.

Ved skemaændringer kan du hurtigt komme i kontakt med skolens faste lærere via SMS og hente disse ind som vikarer. Derved sparer skolen på sit vikarbudget.

Anmodning og godkendelse af lærernes fravær er en del af løsningen, lige som det er muligt at fremtidsdække en langtidsfraværende lærer i én arbejdsgang.

Med samspillet til vores Tjenestetidsløsning understøttes hele processen fra valget af vikar eller lærer i vikardækningen til vikarernes lønafregning eller lærerens årsopgørelse.

Om IST
Mere end 5 millioner brugere. 40 års erfaring. 450 medarbejdere og 9 kontorer. Vi er den førende leverandør af administrative it-løsninger til dagtilbud og skoler i Skandinavien. Vi er IST.

Vi kender vores brugere rigtig godt. De fleste af os har baggrund fra dagtilbuds- og skoleområdet. Vi ved, hvordan vores brugere tænker og arbejder, og vi ved, hvad der skal til for at lette deres hverdag. Det giver os en unik forståelse af vores brugeres hverdag.

Med enkle og smarte løsninger til administration, planlægning, læring og skema gør vi hverdagen lettere hver eneste dag.

Kig forbi vores stand og hør mere om Vikar Pro og alle vores andre løsninger til dagtilbud og skole.

Stand: D14

IT Optima A/S

IT Optima tilbyder it-analyser med benchmarks. Med benchmark-analyserne får du et grundigt overblik over it og digitalisering i kommunen. Benchmark-analyserne består af en it-brugerundersøgelse og en it-økonomianalyse.
Brugerundersøgelsen giver dig svar på, hvordan dine brugere oplever den leverede it-service - helt ned på applikationsniveau. I økonomianalysen sammenlignes dine it-omkostninger med benchmark. Og du får nøgletal og svar, som giver et grundigt indblik i it-omkostningsniveauet.

Analysens resultater giver et konkret styringsredskab og et godt grundlag for fremadrettede it-beslutninger. Et fælles udgangspunkt med nøgletal og 7 styrings-KPI'er skaber commitment og gør dialogen med ledelsen og forretningen faktabaseret. Og du undgår ubehagelige overraskelser, fordi du kender din forretning og kan dine tal.

Det har mere end 75 danske kommuner benyttet sig af.

Vi glæder os til at hilse på jer på standen.

Stand: Coming

Jamf

Stand: G06

Jansson Kommunikation A/S

Stand: G03

JO Informatik ApS

Vi er en dansk innovativ softwarevirksomhed, der designer og udvikler it-løsninger til kommuner, regioner, ministerier, styrelser og private virksomheder.

Vores spidskompetencer ligger indenfor følgende områder: Digitale arkiver, Korttjenester, Dokumentkonvertering, OCR-behandling og værktøjer til aktindsigt.

Vi arbejder meget med de offentlige grunddata, herunder Danmarks Adresseregister og BBR.

På digitaliseringsmessen viser vi en række spændende nyheder til vores FilArkiv løsning, der i dag anvendes i mere end 38 danske kommuner.

Kom og se vores nyeste tiltag indenfor værktøjer til aktindsigt.

Stand: Kommer

KITA-Foreningen af kommunale IT- og Digitaliseringschefer

KITA er en politisk og faglig uafhængig forening for de kommunale it og digitaliseringsansvarlige. Foreningen blev stiftet i 1995 og har siden været samlingspunkt for de it ansvarlige i det offentlige Danmark.

Stand: S04

KL

Stand: C10

KMD

Stand: Kommer

KOMBIT

Stand: E02

LegalXtract ApS

Stand: D22

Magenta ApS

Magenta leverer standardiserede it-løsninger og integrationer - on premise og som SaaS - til den offentlige sektor i Danmark, Grønland og Skandinavien.Vi står for udvikling, drift, rådgivning og vedligehold af it-løsninger, og vi leverer support på systemer, infrastruktur og software.

Vi nytænker og udfordrer markedet og er stolte af vores innovative kræfter, der flytter vores kunder fremad med den nyeste viden og software.

Vi tilbyder følgende løsninger:
✓OS2mo holder styr på afdelinger og ansatte i din organisation, så I får færre arbejdsgange og mere overskud til meningsfyldt arbejde.
✓OS2datascanner er et avanceret scanningsværktøj, som finder personkritiske og personhenførebare informationer på hjemmesider, intranet, netværksdrev og mailservere tilknyttet din organisation.
✓OS2borgerPC er et remote management system til offentligt tilgængelige publikums-computere.

Magenta er blevet certificeret i it-sikkerhedsstandarden ISO 27001. Det betyder, at vores systemer er certificeret til den højeste internationale standard inden for it-sikkerhed.

Vi står på stand D22 - kig endelig forbi :)

Stand: B17

Matilda FoodTech Danmark

Stand: A03

MediaConnect ApS

Stand: F01

Medicin.dk, DLI a/s

Medicin.dk er den foretrukne leverandør af lægemiddeldata i Danmark og dele af Norden.
Medicin.dk leverer videnskabelige og altid opdaterede data om medicin. Og det har vi gjort i 50 år.
Medicin.dk står bag de data læger og andre sundhedsprofessionelle bruger i deres hverdag, når de skal hente information om medicin - på hospitaler, i lægepraksisser, på apoteker, i hjemmepleje mm.
Medicin.dk har ca. 8 mio. sidevisninger pr. måned og er dermed et af Danmarks mest brugte sundhedssites.
Data fra Medicin.dk kan integreres i andre it-systemer.

Hvor finder man os?
Medicin.dk findes som
• Gratis offentlige hjemmesider og apps, (én til sundhedspersonale, én til patienter – og én med produktinformationsfoldere).
• Integration til: EMR på sygehuse, praktiserende klinikker, journalsystemer på plejehjem og sociale bosteder i kommuner, IT-systemer på apoteker
• Integration til det danske beslutningsstøttesystem.

Stand: F11

Mileage Book

Stand: A01

Miralix A/S

Vil din kommune håndtere jeres borgerkontakt intelligent, og yde den bedst mulige service til jeres borgere? Så er en Miralix løsning et oplagt valg.

En Miralix kontaktcenterløsning, samler alt jeres kommunikation med borgere i én samlet løsning. Den kan enten fungere selvstændigt med egne softphones, eller sammen med f.eks. Teams eller en anden underliggende platform.

Miralix løsningen optimerer betjeningen for jeres brugere, og optimerer i forhold til henvendelser fra borgere, bl.a. ved forskellige integrationer, eksempelvis ved at lave automatiske opslag i Selvbetjening.nu, tandplejesystemer, Topdesk, Servicenow mv.

Med en fremtid hvor demografien spiller en vigtig rolle, har det aldrig været mere relevant at fokusere på en optimeret løsning, både økonomisk og tidsmæssigt, så I kan bruge færre ressourcer på daglig drift, samtidig med at I får en øget fleksibilitet i hverdagen.

Med det tilhørende Miralix statistikmodul, måler vi på alle jeres borgerhenvendelser, så I ved hvad borgerne oplever, og hvor I evt. med fordel kan sætte ind i hverdagen, alt sammen baseret på et oplyst grundlag.

I Miralix har vi taget de nødvendige tiltag for at understøtte, de krav som I bliver mødt af som kommune og offentlig instans, bl.a. i form af ISAE3000, ISO14001, samt har vi fokuspunkter på FNs 17 verdensmål og hvordan vi som virksomhed kan bidrage til de grønne krav.

Vil du høre mere om Miralix løsningen til det offentlige, så kom forbi vores stand i hal C og få en demo.

Stand: F08

Mousetrapper

Undgå unødvendig smerte i armen, skulder og nakke, med ny Mousetrapper Delta!
Nu lancerer vi Mousetrapper Delta som supplerer og giver en ny dimension til vores brede udvalg af ergonomiske museløsninger. Tidligere har vi flere centrerede mus, som du styrer med et pegefelt – Control Pad. Med Delta styrer du i stedet med vores helt nyudviklede rullestang i kulfiber – Control Bar. Dets unikke materiale gør det muligt for kontrolbjælken at glide glat, behagelig og friktionsfri. Den bløde tekstur gør det også lettere at arbejde præcist og effektivt.
Delta gør det med andre ord nemt at arbejde ergonomisk og afslappet samt mere effektiv med sine seks programmerbare knapper, der du kan få præcis det, du ønsker, for at få en mere smidig arbejdsdag. Delta er lavet i Sverige og også lavet af genbrugsplast!
Hvordan kan en producent i Sverige bidrage til et bedre miljø?
Mousetrappers produkter er for det første designet til at holde længe, men også til at minimere miljøpåvirkningen. Det er ikke brug og smid vækprodukter. Produkterne er lette at rengøre, og
vi tilbyder reservedele til løbende service og vedligeholdelse.
Alt sammen for at forlænge levetiden – og når produkterne er slidt op, er de designet til at være enkle at genvinde i så høj grad som muligt.
Vores leverandører befinder sig primært i vores nærområde og er nøje udvalgt. Plastdelene laves fx i Estland, og printpladerne i Sverige, hvilket minimerer transporten. Vi har desuden valgt leverandører, som vi kan arbejde tæt sammen med og have en reel indflydelse på. Og vi holder naturligvis hele tiden øjnene åbne for at finde funktionelle og genanvendelige materialer. Vi sikrer også, at fejlbehæftede plastdetaljer granuleres og bliver til nye produkter.

Stand: B33

NetCloud A/S

NetCloud leverer endpoint overvågning styring til store og/eller komplekse virksomheder.

Spidskompetencerne ligger derfor inden for at optimere virksomheders IT sikkerhed, Asset Management og Compliance.

Med Echo kan virksomhederne spore enhver af de tilknyttede enheder uanset hvor de befinder sig og hvem der benytter dem. Desuden kan software/applikationer overvåges og fra central hånd kan man dermed tilsikre, at et specifikt niveau af forretningskritiske applikationer altid er downloadet og opdateret på alle enheder.

Løsningen integreres til virksomhedens ITSM eller benyttes gennem Power BI.

Keywords: Datakvalitet, datasikkerhed, automatiseringer, cyber resilience, HW/SW compliance, On/Off-boarding.

Stand: D35

NOVAX A/S

NOVAX A/S er totalleverandør til læger, private virksomheder og kommuner i hele landet. Med 40 års udvikling af IT-løsninger til sundhedssektoren er NOVAX A/S blandt de ældste og mest erfarne systemleverandører. Og hver dag gør vi en indsats for, at sundhedspersonale i hele landet ikke mangler information til at træffe det rette sundhedsfaglige valg. 

Stand: B01

Omilon A/S

VI ER EKSPERTER PÅ TALEGENKENDELSE

De stigende krav til journalisering og sagsbehandling tager tid og fokus fra kerneopgaven. Over hele landet er der mangel på arbejdskraft. Derfor skal fokus være på at fastholde medarbejderne og simplificere administrationsopgaven, da den administrative del, der følger med varetagelsen af et job, kan være en stor udfordring for mange.

Talegenkendelse hjælper medarbejdere med det tunge skrivearbejde. Ikke kun fordi vi taler hurtigere, end vi skriver, men ved at skrive og stave korrekt, ved at rutinebesvarelser kan sættes i system, ligesom standardtekster sikrer at regler og paragraffer overholdes.

Resultatet er, at medarbejderne frigør tid fra de administrative opgaver.

Stand: B16

PA Consulting

PA er en global konsulentvirksomhed. Hver dag arbejder over 4000 eksperter for at skabe en positiv fremtid for mennesker i en teknologidrevet verden

Stand: B05

PDC A/S

Vagtplanlægning
PDC har i 30 år støttet det danske sundhedsvæsen ved at levere "vagtplanlægning" til kommuner og hospitaler.
PDC’s VagtPlan sikrer fair og transparent vagtplanlægning, som bidrager til lavere lønomkostninger, øget produktivitet og gladere medarbejdere. Løsningen understøtter behovsbaseret planlægning og gør det let at sikre fuld personaledækning. Det er enkelt for vagtplanlæggeren at håndtere kompleksiteten i den tværgående planlægning og reducere behovet for dyre vikarer.

En medarbejder-app giver personalet stor fleksibilitet og mulighed for at påvirke deres vagtplaner, indsende vagtønsker, anmode om fri og bytte vagter indbyrdes.

Problemfri integration med diverse lønsystemer betyder, at korrekt løn udbetales til tiden, hver gang. Omfattende rapportfunktioner giver ledelsen overblik til at bore ned til detaljer, så den kan tage kontrol over budget.
PDC tager byrden ud af planlægningen.

Forbereder du udbud?
Vil du handle i Supermarked eller Specialbutik?
Det er naturligvis op til den enkelte kommune/region at beslutte hvordan Løn-, Økonomi og Vagtplansystemer skal anskaffes. Men hvis I vil konkurrenceudsætte kvalitet og økonomi og få gavn af den bedste og nyeste viden på markedet – så skal I tillade specialisterne at deltage i udbudsprocessen – ved at opdele udbuddet.

Stand: A04

PinToMind

PinToMind hjælper med at administrere infoskærme og få din information ud til de rette modtagere på en effektiv, overskuelig og lækker måde.

PinToMind gør det muligt at oprette opslag med tekst, billeder, pdf, video, kalender, sociale medier og meget mere på jeres infoskærme. Alt sammen på en brugervenlig måde, hvor I har kontrollen over, hvad der vises, hvornår det vises og på hvilke skærme det vises.

Med vores app, PinToMind Go, vil det samme indhold, som er på de store infoskærme kunne blive vist på folks egne telefoner - altså altid tilgængeligt.

Er I klar til at have en digital opslagstavle, samle jeres informationer og vise jeres gode initiativer frem? Så er I velkommen forbi hos PinToMind for at høre mere om vores løsning til infoskærme. I kan altid prøve vores løsning i en gratis prøveperiode - med fuld funktionalitet og ingen forpligtelser.

Stand: B02

PostNord Strålfors

PostNord Strålfors er myndighedens foretrukne partner inden for sikre digital post-løsninger.

PostNord Strålfors bistår med løsninger og professionel rådgivning relateret til de skiftende digitale kommunikationsbehov- og muligheder, der løbende opstår og udvikler sig mellem myndighed og borger.

Vores løsninger tager udgangspunkt i:
- Modtagelse og automatisk fordeling af borgerhenvendelser hos myndigheden
- Afsendelse af myndighedens kommunikation uanset kanal til borgerne med henblik på at forbedre borgeroplevelsen
- Services som understøtter processen omkring kommunikation f.eks. signering og tilgængelighed

Stand: B14

Poul Schmith/Kammeradvokaten

Stand: S05

PwC

Stand: D21

Scandi System

Stand: B21

Schultz

Stand: C15

Semaphor

Stand: B12

Sentia A/S

SKAB MENINGSFULD VÆRDI FOR FORRETNINGEN MED TEKNOLOGI

Vinderne er de virksomheder, der frigør sig fra forældet IT og udnytter digital transformation til kontinuerligt at levere på de høje forventninger. Forudsætningen for digital transformation er cloud, og med Sentias tilgang til cloud-rejsen frigør du kritiske ressourcer til at fokusere på at skabe resultater for din forretning. Sammen finder vi den hybride IT-løsning, der skaber det stærkeste fundament for din forretning.

Sentia er en førende cloud serviceleverandør med stærke hybride IT-kompetencer. Vi er med dig hele vejen fra strategi til implementering, håndtering og drift – uanset hvor du er i dag. I Sentia er vi cloud-neutrale og vi håndterer dit IT-miljø på tværs af private, hybrid og public cloud.

Udover at drive vores egen private cloud, tilbyder vi cloud-services på tværs af alle de tre store public clouds; Azure, AWS og GCP. Vores Digital Experience Monitoring kompetencer understøtter dit fokus på at optimere den digitale oplevelse for dine kunder og medarbejdere.

Som din strategiske cloud-partner inden for hybride IT-miljøer, optimerer vi din forretning i dag, så du kan gå forrest i din branche i morgen.
Læs mere: https://sentia.com/dk/sentia/om-os/

Stand: B22

Sign In Workspace (formerly Pronestor)

Stand: D13

Signaturgruppen A/S

Stand: E03

Soak A/S

SOAK A/S er et IT konsulenthus og vores målsætning er at hjælpe vores kunder med Data. Vi hjælper med at opbevare data, præsenterer data, processere data og transformere data.
Vi har specialiseret os i Business Intelligence og Microsoft Azure og vi udvikler os hele tiden for at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer.

SOAK A/S har hovedsæde i Vejle og har senest udvidet med etablering af kontor i Aarhus.

Vi beskæftiger i dag 19 medarbejdere, fordelt på henholdsvis seniorkonsulenter (+ 10 års erfaring) og konsulenter.

I SOAK har vi kunder indenfor mange forskellige brancher og institutioner. Vi arbejder med store danske virksomheder med internationalt snit og meget store installationer, men vi håndterer også mindre virksomheder som har fået øjnene op for de muligheder data giver. Vi har ligeledes lavet projekter med stat, regioner og kommuner.

Stand: D01

Staten og Kommunernes Indkøbsservice

SKI - Staten og Kommunernes Indkøbsservice er sat i verden for at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb. Det gør vi ved at udarbejde indkøbsaftaler, som sikrer hele den offentlige sektor varer og tjenesteydelser af god kvalitet på gode vilkår til bedst mulig pris.

SKI har fokus på at hæve barren for grønne og bæredygtige indkøb.
Når vi står sammen i det offentlige, kan vi hæve barren for bæredygtige indkøb. Køber du ind på SKI-aftaler, er der stillet høje krav om bæredygtighed og klimavenlighed til produkter og leverandører ved opfyldelse af rammeaftalen. Det gør det lettere at købe miljørigtigt og samfundsansvarligt ind.

Stand: B20

Sweco

Stand: Kommer

TBA

Stand: A02

Timengo DPG

Enkel, effektiv og sikker dialogbaseret digital kommunikation – med én knap

Timengo DPG er et af Danmarks førende kompetencehuse inden for sikker digital kommunikation og håndterer årligt millioner af sikre mails og meddelelser.

Med DPG Sikker Post leverer vi en moderne e-postløsning, der gør alle typer virksomheder og offentlige myndigheder i stand til, at kommunikere enkelt og sikkert via krypteret og signeret post.

DPG Sikker Post fungerer som integrationsplatform for sikker post, mit.dk, e-Boks, Digital Post (NgDP), Datafordeleren og diverse ESDH/sagssystemer, hvilket sikrer digitalisering og effektivisering af arbejdsgange og CPR/CVR valideret tovejskommunikation.

DPG Sikker Post er 100% integreret med Outlook og Microsoft. Det betyder enkel og hurtig implementering. Og med vores unikke add-in skal du blot sende og modtage e-mails som du plejer og du overholder automatisk både GDPR og dansk lovgivning for sikker post.

Læs mere om Timengo DPG og Sikker Post https://www.sikker-post.dk/

Stand: B32

TOPdesk Danmark A/S

Stand: G02

TrackMe A/S

Stand: Kommer

Trend Micro

Stand: Kommer

Unit IT

Unit IT er dansk og består af mere end 150 passionerede specialister på tværs af 6 lokationer. Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support med eksperter i infrastruktur, cloud, sikkerhed og support til SQL og BI-specialister. De dybe kompetencer har vi samlet i enheder, og dem kalder vi units. Det nære samarbejde på tværs af vores units sikrer en enkelt indgang til din samlede it-infrastruktur.

Vi er en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har hovedsæde i Middelfart og har kontorer i mere en 35 lande og som har en årlig omsætning på 120 mia. kroner. Det robuste, familiemæssige ejerskab sikrer kontinuitet, solid ballast, og er din sikkerhed for en stabil samarbejdspartner.

Stand: S08

Visma Local Government

Stand: D31

Zylinc

Kombit logo Digitaliseringsstyrelsen logo Atea Logo Biometric Solutions/Frontdesk Logo EG logo PwC logo Visma logo Deloitte logo