KL Logo KIT@ Logo Borgerservice Danmark Logo

Velkommen til bookingsystemet for Digitaliseringsmessen17 


Klik her for at booke stand i Hal A (se oversigtstegningen nedenfor) ALT UDSOLGT

Klik her for at booke stand i Hal B 


Bestilling af standplads i Hal A. ALT UDSOLGT

For at bestille skal du gøre følgende:

 1. Opret dig som bruger via dette link. Tidligere brugere er slettet, så du skal oprette dig.
 2. Du modtager herefter en mail med anvisninger til, hvad du skal gøre.

Læs disse betingelser for booking af stand grundigt før du booker:

 • Stande kan være mellem 4 – 36 m2. Se standpriser her Vær opmærksom på, at man minimum skal købe 8 m2 standplads, hvis man ønsker at deltage på de guidede ture
 • Et standområde skal være sammenhængende, således at kvadraterne befinder sig ved siden af hinanden
 • Alle stande er inkl. vægge til nabostand(e) og bagvæg, skiltefriser over åbne sider (uden frisetekst), 1 stk. 230V gulvmonteret strømstik, 1 stk. kablet internet-opkobling (2Mbit/s) samt gråt gulvtæppe.
 • Et standområde kan være 2 eller 3 meter i dybden (markeret med de tykke sorte streger på tegningen). Denne dybde skal overholdes. Man kan således ikke købe en stand, der er 2 meter i dybden, hvis området er defineret til at være 3 meter. Du kan godt bestille på begge sider af en sort streg, men så skal du bestille ud til gangområde på begge sider, så din stand går fra et gangområde til et andet (eks. et standområde som er 6X6 meter)
 • Din booking er først endelig, når du har modtaget en bekræftende mail fra en medarbejder i Messesekretariatet.
 • En standpakke er et valgfrit tilkøb til din stand. Hvis du bestiller en standpakke til din stand, så er alt klar til dig, når du ankommer til messen – møbler på standen, spotlys og frisetekst. Prisen på standpakker varierer alt efter størrelsen på standen, idet mængden af møbler og lys varierer alt efter standstørrelse. Se indhold af standpakker her
 • Bestilling er bindende. Ved afbestilling af stand inden d. 30-06-2017 kl. 12:00 betales 50% af den samlede pris. Ved afbestilling senere end dette tidspunkt betales fuld pris. Afbud skal ske skriftligt til msg@kl.dk
 • Udstillere skal holde deres udstilling inden for deres eget standområde, og må som udgangspunkt ikke rage mere en 2,35 meter op - hvilket er højden på standvæggene. Ønsker en udstiller at have balloner, bannere e.l., der rager mere end 2,35 meter op, så skal dette aftales med Messesekretariatet. 
 • Har du specielle ønsker til indretningen af din stand, som ikke er inkluderet i en standpakke, så aftales dette direkte med messeafdelingen hos OCC 

Såfremt to brugere er i gang med at booke en placering samtidig, vil den bruger, der først trykker send, få standen, og den anden vil få besked om at standen er taget.

De kablede internetforbindelser på messen leveres af Odense Congress Center. Digitaliseringsmessen fralægger sig ethvert ansvar for, hvorvidt disse forbindelser lever op til den lovede båndbrede og driftstabilitet.

Der er tale om en arbejdstegning over messeområdet. Der kan således løbende forekomme ændringer i messens præcise layout.

Har du spørgsmål vedr. booking er du velkommen til at kontakte Mads Bechgaard på msg@kl.dk eller 2835 6467

HAL A ALT UDSOLGT

OBS! Du skal være logget ind for at booke! Log ind
Standplan

I samarbejde med